i olie på addi Turbo, kombinationen af Addi og bomuldsgarn er meget glat, lige før at det er for glat.

216-1.gif

tomato-tn2.gifJeg er startet på Tomato, fra knittingdaily.com. Jeg har regnet lidt på maskeantallet, da Aldis bomuldsgarn er tyndere end den der er anvendt i opskriften. Desuden bliver den ensfarvet, mønsterborden henover brystkassen kan jeg godt undvære. Jeg kan godt lige den firkantede dybeudskæring. som toppen har og er nok det eneste lidt specielle ved denne model.

Jeg har ellers overvejet om der skulle have været lidt mere garn i indkøbskurven, men på den anden side er det nok godt nok, da jeg ikke er helt vild med at strikke i bomuld, det er mest fordi at ulden bliver for varm at strikke med.

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *