Så er der weekend og gud hvor jeg synes at jeg trænger til den. Og jeg havde endda fri igår, men det var udelukkende for at nå nogle af alle de ting vi ikke når i hverdage. Det eneste luksus der var ved at holde fri var turen til frisøren, så jeg nu er nyklippe og farvet.

Mandag måtte jeg tage hjem fra arbejde, jeg fik hovedpine, tog et par piller og så forsvandt hovedpinen, men til gængæld kunne jeg ikke fokusere og det er ikke videre praktisk, så jeg havde min svigermor til at køre mig hjem. og resten af dag blev tilbragt påå langs.

Jeg strikket mest på stikkelbær, da den har været så tilpas lige ude af landevejen til at hovedet kunne følge med. jeg er færdig med selve kroppen og skal til strikke halsen, men inden jeg laver hætten snupper jeg lige ærmerne for jeg har ikke alt for meget garn og hvis der ikke er nok har jeg 100 g af en lidt lyserefarve, som bliver brugt på hætten.

stikkels.gif

Der er heldigvis ikke alverden af planer i weekenden og jeg tror for mit vedkomne skal den indeholde en middagslur for det trænger jeg virkelig til. Lige om lidt skal ungerne i seng og jeg har en indbagt mørbrad i oven til gemalen og jeg. Ind i mellem er det nu rart at spise uden unger der også skal høres.

God weekend til alle i det danske blogland

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *