Der hygges her i huset i dag. Jeg startede dagen med at være på arbejde, der var mulighed for overarbejde og en lørdag eller søndag giver 100 % timer, så en formiddag er givet godt ud. Jeg mødte allerede 5.30 og så til kl. 11, det er lige 11 timer ind på afspaseringskontoen.

Ellers har jeg fået strikket blusen på strikkemaskinen og er i gang med monteringen, men det tager næsten længere tid end det gør at strikke den. Jeg mangler den ene sidesøm, at sy ærmerne sammen, sy ombuk og strikke halskant. Det er gået uden problemer at strikke den på maskinen, hvis man lige overser at jeg troede at jeg kunne springe strikkeprøven over.

blusestrikgron.gif

horgarn.gifEllers er der indkøbt noget bomuldsgarn i sort og hvidt og Hørgarnet som er på billedet. Alt sammen til flere striberier. Jeg er sikker på at der godt lige kan være en farvevariant eller to mere i skuffen. Efteråret er over os og et tørklæde kan man altid bruge. Jeg overvejer at trævle gulerødder op og strikke en trøje på maskinen til marcus i stedet. Gulerødder trækker ikke, men det gør maskinen og Marcus til gengæld.

Jeg vil fordufte ind i sofaen igen til resten af familien, jeg har godt nok en plan om at skal have lokket familien med på en køretur til Lisettes Butik, men det kan være det først bliver i morgen.

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *