Det er så dagen efter den glædlige nyhed og jeg kan rigtig nyde min fridag idag og næste uges ferie – uden tanker på vores økonomi, som uden arbejde i marts havde set lidt dårlig ud. Så det er jo dejligt. Dagen indtil nu er gået med et halv syg barn – lidt rengøring af badeværelse og køkken. Og jeg er så småt begyndt at pakke til vores tur til københavn lørdag formiddag til tirsdag. Det er ikke små ting der skal pakkes med 2 små børn.

Jeg har dog også strikket lidt  – jeg fandt ikke lige noget garn til førnævnte trøje og startede i stedet for på endnu en raglan til Nicklas – denne gang i dobbelt strømpegarn på pind 5 efter  Vivians opskrift. Som før nævnt er det lige ud af landevejen og str. 1 år, så kan det vist ikke blive nemere og mere simpel.

 

 

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *