Jeg skal love for at Vikingsokkerne trækker for 1-2-3 vupti, så er uafsluttet sokker færdige. De første, der var den første færdig og jeg havde strikket en 10-15 omgange på skaftet af nr. 2, da jeg besluttede mig for at det ikke kunne blive ved med at gå.

sokkefest1.jpg

Fakta:

Mønster: 4+2 rib med lidt tilfældige snoninger på skaftet med boomeranghæl og båndtå, som jeg plejer. Strikket med 54 masker.

Pind: 3

Garn:  Brugsens strømpegarn

Forbrug: 75 g

Størrelse: 39

Ændringer: ingen, da det er egen fri fantasi 😉

Hot or Not: Det har levet en omtumlet tilværelse i tasken og de har da heller ikke været supersjove at strikke, men jeg er nu stadig til hjemmestrikket sokker, jeg bruger aldrig selv andet. så lidt Hotte

sokkefest2.jpg

Det næste par er Kaffe Fasset’s kollektion fra Regia. Flotte farver og det gik da også superhurtig med den første, men den anden har heller ikke trukket det vilde. Jeg er sådan stadig vild med farverne, men da pindene og det ene nøgle blev nappet på vej ud af døren, blev det til glatstrikkede sokker og der sker altså for lidt. Den første er ok fordi man lige skal se farveforløbet, men den næste er døden selv. Den var ca. ½ vejs på skaftet, da jeg fik fingerne i den igen nu er den heldigvis færdig.

sokkefest3.jpg

Fakta:

Mønster: Helt alm. glatstrikkede sokker med 56 masker, boomeranghæl og båndtå

Pind: 2.25 mm

Garn:  Kaffe Fasset’s kollektion fra Regia

Forbrug: 55 g

Størrelse: 39

Ændringer: ingen.

Hot or Not: Nummer 2 har været røvsyg, men det er ganske fine i farverne, som desuden er elendige på billedet – HOT

Nu er det rent bord med hensyn til sokker, ingen halve par og jeg vil nyde at starte Viking sokkerne op en af dagene. Med hensyn til rent bord, så døde Gulerødder idag, Marcus er vosket ca. 5 cm siden den er startet og jeg er overbevist om at den aldrig var blevet færdig, så den er rullet op i de flotteste nøgler igen.

Jeg tror at jeg har en periode med hang til små projekter der er færdige hurtige, jeg kan mærke tålmodigheden ikke helt er der, så jeg napper nogle småprojekter hen ad vejen, som lysten er. Jeg venter på et nøgle garn mere til Candyfloss, vikingsokkerne hopper på pindende og jeg tror der skal kigges lidt i huebogen, om der ikke skulle være noget der lystede.

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *