Det gode ved weekenden er lyset, som jeg ser alt for lidt til i hverdagen i øjeblikket. Det er rart at se ud af vinduet og der er lys uanset vejret. Vejret har været alt fra regn og stom til solskin idag og det har på det punkt været en underlig dag.

Ellers har ungerne og jeg været alene, gemalen har tilbragt dagen i mine forældres sommerhus. Ungerne har leget sammen og for engangs skyld uden de store konflikter, så jeg har dels været lidt pratisk og siddet med strikketøjet og ikke mindst set Danmarks Semifinale, som jo heldigvis gik godt. Nu er der kun et problem… vi har billetter til “Frode og de andre rødder” i morgen eftermiddag. Hvis jeg havde forudset at Danmark kom så langt, havde jeg nok ikke købt dem… Nå men ungerne glæder sig det må være vigtigst.

 

Diva har fået opmærksomhed idag, og også mere efter billedet er taget. Men tilgængæld kan man se farverne. Den er ganske hyggeligt at strikke indtil nu på trods af alle retmaskerne. Der skal tages ud og skiftes farve, det bliver lidt variation.

diva1.jpg

Vores Kat, som vi fik lige før den 1 december, synes det var i orden at ligge stille længe nok til at man kunne tage et billed af hende. Men det holdt hårdt og der er nok taget ca. 15 billeder og der er 3 der ikke er rystede.

Chili

Hun er ved at være stor og for min skyld behøves hun ikke at blive større. Chili er meget legesyg, men synes dog også det er enormt hyggeligt at liggepå mit skød når jeg strikke og er faktisk blevet helt godt til at lade strikketøjet være. Ind i mellem skal hun lige have reminder og ryger ned. I det hele taget har hun ikke lavet så mange ulykker.

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *