Den sidste uge er bare blevet væk og det er ikke fordi at jeg har haft specielt travlt, men tiden er brugt på at spekulere. På min arbejde starter vi en ny …  afdeling er nok ikke det rigtige ord, for jeg skal sidde 2 borde fra hvor jeg sidder nu, Funktion er nok et bedre udtryk, en afdeling som i stedet for at hjælpe kunderne, hjælper konsulenterne og det er lige jobbet for mig. Der skal bruges 3, der er 9 der har søgt og selvom man aldrig er selvskrevet, er jeg nok den der kommer tættest på at være det. Og det er ikke kun min egen hjerne der mener det, men også mine arbejdskollegaer.

Men tanken ligger og rotere hele tiden, hvis nu jeg ikke er en af de 3 og hvis jeg nu er, så skal jeg lige have presset en tur til København ind… og det kan faktisk betyde en hel uge, hvad med ungerne og manden klarer de det… og tankerne kører videre.

Vi får svar i morgen og jeg tror stadig at jeg får det. Så kryds lige hvad i kan i morgen 🙂

Men Diva har fået en del opmærksomhed, den passer perfekt til at tankerne er helt andre steder. Jeg er ved den 23-24-25 række eller der omkring og skal snart beslutte om jeg skal strikke efter en M eller L. Jeg strikker i Kauni og strikke fastheden passer med vilje ikke, så jeg kan få den blæst på i en XL.

Vikingsokkerne har jeg holdt fingerne fra, det går galt når tankerne ikke er med og jeg skal faktisk have pillet de sidste 2-3 rækker op, men venter lige til at der er styr på tankerne igen. Men jeg er efter hælen på den første og det er en fornøjelse at strikke dem. Karen er rigtig god til at beskrive opskriften.

Nå, men det er ved at være sengtid for ungerne, de er spist af med en rugbrød idag og efterfølgende tilbringer vi lidt voksentid med en god middag og næste afsnit i serien “Sommer“.

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *