Jeg er med i Sock Knitters Pentathlon og er endelig kommet igang med det første mønster. Jeg har luftet ideen om at lære at strikke 2 sokker adgangen og fra tåen og op. Normalt strikker jeg en ad gangen fra toppen ad, men nummer 2 er altid så kedelig, så nu prøver vi to ad gangen.

Jacobean Socks

Jeg har brugt Judy’s magic cast-on og strikker ellers efter denne opskrift, selvfølgelig med mønster fra Jacobean (ravelry) på Addi Lace str. 2½ og indtil videre går det fint. Dog skal jeg lige lære at styrre to nøgler garn på en gang.

Det er 2 50 grams nøgler jeg har fundet, men hvad gør man når det er 100 grams nøgler? krydsnøgler så man har nok til den ene eller ? Gode råd modtages gerne.

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *