Mine forældre har ungerne med i sommerhus. De kørte fredag aften og kommer først hjem en gang i eftermiddag. Det har betydet en weekend med tid til hinanden.

Fredag aften tilbragte jeg dog med en flok kollegaer og som sædvanlig er det altid hygge og masser af snak. Dog blev det ikke senere end jeg var oppe ved 8-tiden lørdag. Vi har den sidste tid diskuteret om vi skulle have en ny seng og troede vi kunne bruge 5-10000 på en fornuftig boksmadras, men vi er blevet klogere. Beløbet holdte ikke, men tilgengæld er vi sikker på at valget er rigtig og nu venter vi bare på leveringen. Der vil gå 2-3 uger og inden skal soveværelse lige have en gang oprydning, maling og så mangler der et par liste endnu fra vi byggede om.

I går aftes var vi en tur i Karolinelund i Aalborg og kører Peter Madsen. Karolinelunds gratis koncerter har vi ikke været flittige til at benytte, men det tror jeg der skal laves om. Vejret var i top, der var lunt og rart og musikken og stemning var ligeledes i top.

I dag har vi sovet længe og er faktisk først færdige med morgenmaden nu og så har jeg nogle praktiske ting, som med fordel kan nåes ingen ungerne vender hjem. Og skulle der blive tid til overs mangler Marshall kun en halskant, inden den er klar til vask.

Kan i have en god Søndag.

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *