Det er ved at være længe siden, men tiden og lysten til at blogge har bare ikke været her. Men jeg har fået strikket lidt. Monkey sokkerne er færdige og allerede i brug. Mange har strikket dem før mig  og det er bestemt et dejligt mønster at strikke. 

Monkey

Fakta:

Mønster: Monkey af Cookie A. Kan findes på Knitty

Pind: 2½ Addi turbo

Garn:   Regia

Forbrug: 75 gram

Størrelse: 39

Ændringer: har strikket hælkappen efter hovedet.

Hot or Not: Bestemt et dejligt mønster og helt Bestemte hotte.

 Ellers har jeg fået nyt telefon og da jeg ved hvordan jeg normalt har med at behandle den har jeg lavet en lille sok i en ret sort strømpegarn. Jeg har slået 34 masker på med Judys magic cast on og strikket der udad, til sidst er der sluttet af med 5 omgange rib. Der skal ikke bruges mange gram og jeg tror jeg skal have gennemsøgt resterne af strømpegarn for en med lidt mere power i.

Sok til telefonen

Ellers er der røget en hue til Marcus af pindende og Nicklas også have en. Det er desværre den tid på året vi nærmer os.

Træerne tager deres efterårsdragt på og det er flot ingen tvivl om det, men jeg drømmer forsat om der lige kommer et par lune efterårsdage mere inden vi for alvor nærmer os vinteren. Jeg kan mærke på mig selv at jeg er blevet mere træt og kommen når ikke mange sekunder over 22 om aften før jeg er væk i en dyb søvn og jeg er bliver irriteret på vækkeuret om morgen når det ringer.

Gemalen har fødselsdag i dag og selv om vi har besluttet at bestille pølsebord til gæsterne i aften har jeg stadig et par småting der skal ordnes, så jeg må hellere lette mig lidt.

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *