Jeg er mobil igen i hvert fald gående, jeg er ikke sikker på, at jeg kan løbe endnu for anklen har stadig let ved at vride om. Men det er rart at kan bevæge sig rund igen.

På arbejdet knokler vi forsat, jeg har ikke haft en 37 times uge siden nytår og ser da også frem til en 6 dags uge. Heldigvis har jeg  fri 3 dage i uge 8, det ser jeg frem til.

Strikkemæssigt har der været en lille krise, jeg har trevlet drengetøjen op og har købt NOK garn til at prøve igen. Besøget ved Malthe blev udsat og jeg har 14 dage nu, så mon ikke jeg når det.

garn

Indkøbet til trøjen består af Arwetta i blå, grønne og gule nucancer. Det røg også lige et par bå nøgler i kurven til strømper. Mine nye strikkebøger egner sig vist mest til ensfarvede sokker og det er ikke ensfarvet strømpegarn jeg ejer mest af.

I mangel af succes med babytrøjen måtte jeg finde nye veje og jeg har puttet Embossed Leaves på pindende. Mønsteret er virkelig gennemarbejdet lige til jeg nåede til hælkappen. Mønsteret bliver ikke centreret, så vidt jeg kan læse mig til, godt nok er der kun 1 maske der gør forskellen, men jeg ved ikke helt om jeg skal leve med det. I går aftes hvor jeg nåede dertil lagde jeg det tilside og jeg tror nok at jeg centere mønsteret 100 procent.

Embossed Leaves

I morges kom jeg til at lægge en bestilling ved Lisette, som sælger rester ud med ret stor rabat. Det blev til 4 stk Addi Lace i forskellige størrelse og lidt blandet knapper til lageret. Hvis jeg kender Lisette kommer det i løbet af et par dage, servicen er altid top 😀

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *