Så kom Embossed leaves af pindende, et dejligt mønster hele vejen igennem.

Embossed Leaves1

Bladene fordeler sig så fint ned af skaftet og videre ud af foden og hver en maske har været en nydelse uden tvivl.

Embossed Leaves2

Fakta:

Mønster: Embossed Leaves fra Favorite Socks

Pind: 2½ Addi Lace

Garn: Brugsens strømpegarn

Forbrug: 95 gram

Størrelse: 39

Ændringer: ingen.

Hot or Not: mønsteret er perfekt, skal helt klart på pindende en anden gang, men først er der mange andre i bogen som skal afprøves.

Dagen i dag har eller stået på besøg ved Malthe og hans forændre. Planen havde jo været at Malthe skulle have en trøje, men selvom der blev indkøbt til en version 2 efter fiaskoen, så har tiden bare ikke været der. Så det må blive senere. Men jeg medbragte en rest strømpegarn og Lene Holme Samsøs “Hotter Huer til Børn” og i løbet af eftermiddagen blev der produceret en djævle Alfehue til Malthe. Der er ingen billeder som bevis materiale for der blev hæftet ender og så blev  den taget i brug i barnevognen. Men opskriften er fulgt til punkt og prikke og garnet var en rest af Regia et eller andet. Et dejligt strikketøj, som er genialt i brug og uden tvivl vil blive brugt så længe den passer.

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *